Jonie van der Meij stond ooit samen met André Hazes in Ahoy, stond zelfs onder contract bij Hazes zijn Melvin producties. Johnny Hoes zei, "heel slim van Hazes om deze man onder contract te nemen".

Op de CD die Starlet voor Jonie produceert en uitbrengt 2 nummers, eentje van Jonie zelf en eentje van Johnny Hoes, Trudy Naarding en Ferry.

De presentatie is op 19 maar in Malle Babbe in Leiden.

Wendy Rivers haar single met daarop de nummers Ademloos en Diep in mijn hart wordt in juni gereleased.

12 maal anders, dat is de titel van de full CD die Starlet voor Ive produceerde en die 1 mei is gepresenteerd in Kasterlee - België. Niemand minder dan Johnny Hoes overhandigde aan Ive de eerste CD en aan het eind van de avond kwam Ive zijn ontdekker Eddy Wally ook nog even lang om Ive een hart onder de riem te steken. Johnny en Eddy voorzien voor Ive een gouden toekomst en het zal niet lang duren of heel België zal Ive Rénaarts kennen. Namens Starlet kwamen ook Kees van den Heuvel, Rita en Wendy naar Kasterlee. Wendy en Ive zongen daar ook het duet welke op de CD terug te vinden is.

STCD14 en onder dit nummer kan uw platenzaak de CD bij Pink Records bestellen

In Weert kom je nog wel eens bekende Nederlandse collega's tegen. Albert van Benthem en Ive gingen even op de foto.

Het succes van Ive zijn single "Vive la vie" dreunt nog steeds na en nu beginnen we aan de Full CD van Ive die in april/mei het daglicht zal zien. Niemand minder dan Johnny Hoes, Adrian Hoes, Fred Limpens, Ron Lieberton, Trudy Naarding en Hans Vrolijks werken mee aan de CD. Uiteraard zullen "Vive la vie en Morgen" niet ontbreken op het album. Ook op de CD een oud nummer uit het rijke Telstar archief in een nieuw jasje.

Johnny Hoes schreef samen met Trudy Naarding een heel mooi nummer voor Wendy. Na het succes van "Kanjer van m'n dromen" laat Wendy zich nu van de gevoelige kant horen. Zodra de opnames beginnen melden we het.

 

Kees van den Heuvel zijn nieuwe single doet hij samen met zijn collegaatje Rita.

De opnames zijn geweest en de single wordt op 2 november in Boxmeer gepresenteert.

Wilma Fieten bij ons in de studio voor het opnemen van haar nieuwe single CD.

Als verrassing voor haar kwam Johnny Hoes ook even kijken hoe het ging met het nummer "Waar is die vent", waar hij de muziek voor schreef.

Wilma haar website vindt u op: www.wilmafieten.nl

De single van Wilma wordt 16 juli gereleased.

Met Kees van den Heuvel uit Boxmeer gaat het hard op het Starlet label. Na het succes van "Ik ben verliefd op Gabriella",de single uit maart 2008 brengt Kees nog voor de zomer zijn nieuwe single "Carolien" uit.

Eindelijk weer eens iets nieuws en verfrissends in het Nederlandse taal segment. Kees tekende zelf voor tekst op muziek van onze eigen Hans Vrolijks.

Jaimy is 11 jaar en afkomstig uit Rijkevoorsel in België. Op 7 juni komt er van Jaimy een single uit met 2 nummers. Starlet tekent voor de produktie van deze single die Jaimy in eigen beheer zal uitbrengen. Niemand minder dan onze eigen Paul Severs is een groot fan van dit 11 jarig talent en Jaimy zijn single bevat dan ook 2 nummer waar de hand van Paul in te herkennen is. Op de foto ziet u Jaimy, die in zijn nopjes is in de grote Telstar studio, samen met onze Ron Lieberton.

Meer info op www.jaimy.be

De in België mateloos populaire uitbater Ive Renaarts van "Klaveren drie" in Kasterlee en "Schlagercafé de Kroon" in onze studio voor het inzingen van zijn nieuwe single. Ive zijn single bevat 2 nummers waarvan eentje op muziek van niemand minder dan Jacques Herb.

Klik hier voor de website van Ive.

De releasedatum is 26 juli 2008

Wilma Fieten uit Zuidwolde is een zangeres die al 2 cd's op haar naam heeft staan. Wilma gaat 2 nummers opnemen voor haar nieuwe single CD op het Starlet label. Beide nummers zijn nieuw waarvan eentje op muziek van Johnny Hoes himself. Uiteraard houden wij u hier op de hoogte van Wilma haar single.

De releasedatum is 16 juli 2008

Kees van den Heuvel troffen wij al eerder aan in onze studio. Kees is terug en hoe, het nummer "Ik ben verliefd op Gabriella" is een nummer waar we nog veel van gaan horen. Kees is binnenkort ook op het internet te vinden en wel op www.keesvandenheuvel.com

De single is landelijk te verkrijgen of te bestellen via Pink Records.

Op de foto: Wendy Rivers terwijl ze haar nieuwe single aan het inzingen is bij ons in de studio.

De single is landelijk te verkrijgen of te bestellen via Pink Records.

 

Op de foto: Kees van den Heuvel uit Boxmeer tijdens het inzingen van zijn nieuwe single "Zon in m'n leven".

Hans Vrolijks schreef de muziek en Kees tekende zelf voor de tekst. Wij verwachten de single van Kees in september klaar te hebben.

Kees zijn single is inmiddels gerelaesed.

 

Chris nam al eerder een CD op bij Telstar in eigen beheer en heeft nu besloten om haar nieuwe single uit te laten komen op het Starlet label. De tekst en de muziek zijn gemaakt en onze arrangeur is druk in de weer om ook voor dit nummer weer een perfecte Telstar sound te creëren.

www.chris-music.nl

Sjaak zingt zijn nieuwe nummer in

Voor Sjaak Verkade is er een nummer geschreven die wij eind september denken uit te brengen.

Sjaak onder meer bekend van zijn deelname aan "Een ster in 40 dagen" en de al veel gecoverde hit "Nu lacht geluk me toe" ziet de samenwerking met Starlet als een opstapje naar een nog hoger niveau.

www.sjaakverkade.nl

Sjaak zijn single is inmiddels gerelaesed.

De volgende zangeres op ons label is Wendy Rivers. Wendy zingt al heel lang en is ooit als 2e geeindigd in de soundmixshow van Henny Huisman. Na de Nederlandse versie herhaalde zij dit kunststukje ook bij onze zuiderburen.

De arrangementen voor haar nieuwe nummer zijn klaar en de muziekbanden worden op dit moment gemaakt. Wendy haar vorige CD single met daarop o.a. "Liefdesnachten op Ibiza" hoor je nog regelmatig voorbij komen op de diverse radiostations.

 

www.wendyrivers.nl

Lina Steevens

Lina tijdens het in zingen van haar nieuwe single.

Zangeres Lina Steevens uit Helmond is de zangeres die het spits afbijt op Starlet. Begin maart gaat Lina haar nieuwe single inzingen die vervolgens begin mei landelijk gepresenteert zal worden.

Lina is bekend van haar vorige single "Zomerzon" die het heel goed heeft gedaan. Dit nummer leverde o.a. optredens op in de tv-programma's "Hart voor Muziek en Brabant Party". Lina zal 11 maart te zien en te horen zijn tijdens het "Zomerzonfestival" in Venlo waar ze moet optreden met o.a. Jan Smit en Marianne Weber.

Lina is een groot talent met een gouden keeltje waar we de komende jaren nog veel van zullen zien en horen.

Op deze single zal ook een videoclip als bonus gezet worden.

www.linasteevens.nl

Lina haar single is inmiddels gerelaesed.