Oude nummers in een nieuw jasje en opnemen in de Telstar Studio.

Bij Starlet is het nu mogelijk om oude Telstar Hits in een nieuw jasje te steken en op te nemen. Blader bij ons in de studio door het archief, we maken een up to date geluidsband en nemen het nummer op. Daarna kun je kiezen, een master CD mee om zelf aan de slag te gaan, of 100 promo singles om jezelf te pluggen/promoten bij Radio Stations. Uiteraard kun je ook door Starlet de single laten pluggen. Nu vele mogelijkheden, ook voor nieuwe en exclusieve nummers bent u bij Starlet aan het juiste adres.

Mike Thijssen uit Doetinchem neemt single "gegokt en verloren" op. Update: Mike wint met zijn single de RadioNL Café Award.

Anja Yelles heeft besloten om de nieuwe single "Iedereen doet mee" ook door Starlet te laten uitbrengen. Agadu was een groot succes en wij hopen samen met Anja dat jullie ook weer massaal de nieuwe single gaan downloaden. De release datum is 7 december in Gent.

Anja Yelles bij ons in Weert om te praten over haar nieuwe single. Anja timmert al jaren bij onze zuiderburen goed aan de weg (o.a. aangebrand, de soep is aangebrand) en Telstar gaat onder het Starlet label de nieuwe single voor haar uitbrengen. Ook Johnny Hoes zag het helemaal zitten met Anja en we moeten er niet raar van op kijken dat zij misschien wel eens een nummer zal zingen waaraan hij zijn medewerking heeft verleend. De single van Anja komt eind april uit en dan zullen wij meer informatie plaatsen op onze release pagina. Uiteraard zal de single ook via de downloadshop van Telstar te downloaden zijn. De radiostations die nu al lucht gekregen hebben van Anja haar nieuwe single zullen nog even geduld moeten hebben, we verklappen niets dus mailen heeft geen zin. Anja is na de release van de single beschikbaar voor interviews. Meer informatie op www.anjayelles.be.

Neer bij ons in de studio voor het inzingen van zijn 2 nummers. De opnames zijn erg goed gegaan en in juni zal de CD het levenslicht zien ergens in Sittard. De exacte datum en lokatie blijft nog even geheim maar wordt op de website van Neer bekend gemaakt.

Nieuw bij Starlet is zanger Neer (Scheffers) uit het Limburgse Sittard. Samen met zijn manager Louis van MSLH entertainment is hij al 2 x bij ons in de studio geweest. 1 keer om kennis te maken en 1 keer voor het uitzoeken van 2 nummers voor zijn single. De arrangeur gaat aan de slag om wederom het nu al kenmerkende geluid van Starlet op de band te zetten. Daarna nemen we de single op en zal deze in overleg uitgebracht worden met daaraan vast een schitterende CD presentatie.
Bert Heerink heeft ons de eerste top100 notering bezorgd. Zijn single Panic Attack is binnengekomen op 89 en na 2 weken doorgestoten naar plaats 75. In de derde week top 100 stoot Bert door naar 51. Uiteindelijk is het nummer geeindigd op nr 14 en toen gaan dalen.
Jonie van der Meij stond ooit onder contract bij Melvin Produkties van André Hazes en stond in het voorprogramma van André in Ahoy. Na jaren van stilte is het voor Jonie weer tijd om iets te gaan doen in de muziek. Jonie was speciaal naar Weert afgereisd om daar een paar nummers te gaan beluisteren voor wat een nieuwe start moet worden voor hem. Hij zocht 2 mooie nummers uit en de arrangeur is druk met het maken van de muziekbanden. Muziek van de nummers is van Adrian en Johnny Hoes, tekst is van Trudy Naarding.

Deze maand releasen we de nieuwe single van Kees & Rita. Kees & Rita hun single is al voor de release datum goed opgepakt en er zijn al TV opnames geweest voor Sterrenpalet van de TROS. Binnen niet al te lange tijd ook in onze downloadshop.

Wendy haar single is klaar en is vanaf 11 juli in onze downloadshop te vinden. De komende weken zullen we met Wendy een uitgebreide toer maken langs de diverse radiostations die een interview aangevraagd hebben.

Ook Kees & Rita zijn beschikbaar voor het geven van een interview

Op 21 juni komt de single "Made in Holland" van de Heeren van Oranje uit op het Starlet label.

Erik Mesie (Toontje Lager) Peter Groot Kormelink (Jazzpolitie) en Bert Heerink (VandenBerg) behoeven geen introductie en presenteren 21 juni hun single in Estrada Harderwijk, gezien de eerste reacties hebben ze een hit in het vooruitschiet.

Starlet werd benaderd om de single landelijk uit te brengen en hier hebben wij gehoor aan gegeven. Op youtube staat een videoclip van het nummer (klik hier). De single zal onder STCD0017 verkrijgbaar zijn.

Wilt u het nummer direct op uw PC klik dan op de hoes hiernaast om het nummer legaal te downloaden.

Meer informatie op www.heerenvanoranje.com

Ive Rénaarts zijn single "Blijf bij me" loopt zowel in Nederland als in zijn thuisland als een zonnetje. Bij het bekende radio Touring in België staat Ive nu op nummer 7 in de top 30.

De nieuwe single van onze Wendy is klaar en wordt begin juli gereleased. Op deze single een vlot en een mooi nummer. Trudy Naarding schreef voor beide nummers de tekst, Johnny Hoes en Adri-Jan Hoes tekenden voor de muziek.

www.wendyrivers.nl